domingo, 12 de octubre de 2008

Segona derrota a l'OK Lliga

Els homes de Carlos Figueroa cauen davant el Liceo per 3 gols a 1. L'Alnimar Reus Deportiu no està demostrant per què es campió del món de clubs. Dos partits jugats després del torneig, amb un empat i una derrota no són habituals. Aquesta última a La Corunya, amb un Liceo que sembla tenir presa la mesura als roig i negres. Els gallecs s'han avançat amb gols de Reinaldo Garcia i Grasas. Jordi Garcia ha retallat diferències, però Lamas ha sentenciat amb una diana de penal.

Durant la primera part del partit les defenses s'han imposat als atacants i tot i que l'Alnimar Reus no ha patit en excés, tampoc donava sensació de cap perill. El partit ha fet un tomb quan Reinaldo García ha transformat un lliure directe al minut 22, ja que els roig-i-negres s'han abocat a l'atac i han tingut diverses ocasions, la més clara, un tir al pal de Marc Gual.

Als 40 segons de la segona part una ràpida jugada d'atac ha permès els gallecs avançar-se per 2 gols a 0 i ha provocat desconcentració en els reusencs. Tot i jugar malament durant aquest període Garcia ha donat esperances amb un gol a quatre minuts del final. Però les opcions s'han esvaït dos minuts després, amb un penal transformat per Lamas

No hay comentarios: