sábado, 27 de septiembre de 2008

Un pas més cap a la final


Important victòria de l'Alnimar Reus Deportiu davant el Concepción argentí. El Reus jugarà la semifinal amb el Bassano 54 el dissabte a la tarda. Els gols reusencs han estat obra de Gual, en dues ocasions, Gil i Toni Sánchez.

Al començament del partit s’ha pogut veure que són dos equips que ja es coneixen pels partits recentment jugats. El domini en els primers vint minuts ha estat compartit amb ocasions de gol pels dos equips. La primera jugada de perill l’ha creat el Concepción, però al minut 7 Marc Gual ha tirat al travesser el que hagués pogut obrir el marcador.

Durant la resta de la primera part, l’Alnimar ha controlat més el partit, però trobant-se amb una bona defensa i amb alguns contraatacs perillosos de l’equip argentí. El primer temps ha finalitzat amb empat a zero gols. El Reus no ha tingut les coses tan fàcils com en els altres encontres.

La segona part ha començat amb un ritme més accelerat, amb ocasions de l’equip reusenc des d’un bon inici.

En el minut 5 ha arribat el primer gol reusenc. Páez ha deixat la bola a Gual que, d’un tir llunyà, ha batut el porter argentí. El joc s’ha caracteritzat per un ritme marcat pels jugadors Gual i Gil.

Tres minuts més tard, Pedrito Gil ha engaltat una bola després d’una recuperació de Páez que ha fet pujar el dos a zero al marcador. El jugador reusenc ha estat clau en la victòria de l'Alnimar. El tercer l’ha marcat Gual, que ha rematat la bola, a passada de Pedrito Gil, des de dins l’àrea.

El recital de joc reusenc continuava. El quart gol de l’Alnimar Reus ha arribat amb una jugada de Gual, que ha deixat la bola a Pedrito Gil que ha passat al primer toc a Toni Sánchez fent el quatre a zero.

En els últims minuts, amb aquest marcador a favor, el Reus s’ha pogut relaxar i el Concepción ha pogut escurçar distàncies en el darrer minut de partit, aconseguint el gol de l’honor.

1 comentario:

Edel Martínez dijo...

Gran partidàs sentenciat en només 4 minuts! Esperem que segueixi així fins la final..

Força Reus!