domingo, 28 de septiembre de 2008

El Reus passa a la final. De nou amb el Barça



Partit no apte per a cardíacs. L'Alnimar no ho ha tingut gens fàcil per batre un dels equips que es pot trobar en la pròxima Lliga Europea. L'equip reusenc ha començat l'encontre perdent, però Pedrito Gil ha igualat ràpidament el marcador. Els minuts han passat amb aquest resultat i s'ha arribat als penals. Páez ha fet el gol que donava el passi a la final, que disputaran el Reus Deportiu i el Barça, que ha vençut el Valdagno per dos gols a un.

El partit ha començat amb jugades ofensives per part dels dos equips. Però ha estat l'equip italià del Bassano el que ha encetat el marcador. Cacau ha rematat la passada del seu company a pocs metres de la porteria.
Al minut onze, Gual ha tingut l'oportunitat d'empatar gràcies a un penal, però el seu tir ha estat desviat pel porter italià. Malgrat aquest error, un minut després Pedrito Gil ha fet l'empat a un amb tir llunyà que ha sorprès l'arquer del Bassano. De nou era el petit jugador del Reus el que portava les rendes del seu equip.
La segona part ha començat encara més moguda que la primera. Malgrat que era el Reus qui tenia la possessió de la bola, el Bassano ha intentat sorprendre amb jugades al contraatac. Al minut quatre, Caldú gairebé sorprèn amb un tir de dins de l'àrea.

La pròrroga ha arribat com tothom es temia. El Reus ha tingut dos parts de cinc minuts per endavant per fer el gol que l'havia de portar a la final. Durant els primers cinc minuts, hi ha hagut poques jugades destacades, però a falta de pocs segons per l'acabament del primer temps de la pròrroga, l'italià Cacau ha tingut el gol de la victòria, però la seva rematada ha anat a fora.
Els segons cinc minuts han estat més del mateix. Els dos equips s'han limitat a mantenir el resultat, malgrat els intents dels dos conjunts. Començava el calvari dels penals.
Els tirs han estat polèmics per la col·locació dels porters, els dos han rebut la tarjeta groga. Fins a catorze penals s’han hagut de tirar per designar l’equip que s’enfrontarà al Barça a dos quarts de sis de la tarda en l’esperada final. El ‘Negro’ Paéz ha donat la victòria a l’Alnimar Reus al fer el dos a un. Caldú i Mariotti havien fet els altres dos.

No hay comentarios: